Fanfareorkest Nooit Gedacht VZW
Home Agenda Foto's Leden Ledenwerking Media Links Contact

Winterconcert Fanfareorkest Nooit Gedacht v.z.w.

Je wordt van harte uitgenodigd op het jaarlijks "Winterconcert" van het Fanfareorkest Nooit Gedacht v.z.w. Geel Ten Aard op 18-19 februari 2017. Alles is door onze muzikanten en dirigent in het werk gesteld om jou maximaal te verwennen. Het zal een gezellige en muzikaal verrassende zaterdagavond en zondagnamiddag worden. Dit alles gaat door in het PC van Geel Ten Aard.

Een voorproefje van het programma uitgekozen door de muzikanten en onze dirigent Philip Gorts. Als je dit gelezen hebt, zal je de drang niet kunnen weerstaan om te komen.

Met "Welcome" van Toshio Mashima als openingsstuk word je in de stemming gebracht voor een prachtig concert. Daarbij zal het uitvoeren van "Music for Happiness" van Gerald Oswald, "Kinetic Dances" van Randall Standridge, "How to Train Your Dragon" van John Powell en "Skyline" van Frank Gulino een typische fanfareklank in de zaal brengen. "Love Is Blue" van André Popp en "Alegria" van Cirque Du Soleil volgen als herkenbare melodieën die mooi in de oren zullen klinken.

Zoals de traditie het wil, komt er ook popmuziek met "Simply Red On Tour", "Don't You Worry 'Bout a Thing" van Stevie Wonder en een "Jackson 5 Medley". The Story of King Arthur" van Filip Ceunen brengt ons onvermijdelijk  terug in de Middeleeuwen. Laat ons allen nog eens genieten van "Natural Woman" onlangs nog subliem opgevoerd door Aretha Franklin in het "Kennedy Center in Washington! Je mond valt ervan open!

Wacht..., natuurlijk op het einde kan je zoals de vorige jaren een onverwachte, knallende apotheose krijgen, een verrassing... .

Het Fanfareorkest Nooit Gedacht  bestaat 102 jaar in 2017. Deze muziekgroep is niet weg te denken in het culturele leven van Ten Aard als een van de oudste verenigingen van de parochie, over cultureel erfgoed gesproken...! Maar nu de toekomst: wat kan je van het fanfareorkest verwachten? Volg ons op de website "www.fanfareorkestnooitgedacht.be"! Er  komen nieuwe initiatieven naar verschillende leeftijdsgroepen en doelgroepen. Als eerste komt er muziekinitiatie voor 6 tot 8 jarigen. Ook voor volwassenen komen mogelijkheden om muziek en instrumentleer te proberen of terug in te stappen tijdens vrijblijvende "Clinics"! Onze vereniging wil zich in Ten Aard op de kaart zetten als promotor van amateur muziekbeoefening, ook onder andere vormen dan uitsluitend de hoek van de klassieke fanfare.

Dit alles is mogelijk door de logistieke en financiële steun van Ten Aardse en nabije ondernemers en particulieren, de Provincie Antwerpen en de Stad Geel, waarvoor dank. Daarnaast is er de Vlaamse amateurmuziekorganisatie VLAMO, een vaste waarde in het fanfarelandschap, die met raad en daad onze muziekvereniging begeleidt.

J.G.

Datum:
- zaterdag 18 februari 2017 om 19.30h met medewerking van “ Aard Nouveau” o.l.v. Jos Van Reempts
- zondag 19 februari 2017 om 14.30h

Plaats: