Fanfareorkest Nooit Gedacht VZW
Home Agenda Foto's Leden Ledenwerking Media Links Contact

Cultuurprijs 2016

Woensdag 23/11 vonden in de Waai te Geel de uitreikingen plaats voor 2016 van de Geelse cultuurprijzen in de verschillende categorieën. Het Fanfareorkest 'Nooit Gedacht' Geel Ten Aard v.z.w. heeft de "Cultuurprijs 2016 Deelraad 1 Amateurkunsten" gewonnen. Het stadsbestuur, de algemene vergadering van de cultuurraad en haar bestuur hebben de mogelijkheid gehad om mee de keuze te bepalen van de genomineerden. Daarna kwam er een online stemming waar de burger aan kon deelnemen.
Voor het Fanfareorkest is dit een erkenning voor het jarenlange werk en inzet van de muzikanten, dirigent, bestuursleden, logistieke helpers en sponsors. Zo'n prestatie is echter ook enkel mogelijk door de juiste bodem en een perfect klimaat. Deze omgeving wordt mede gecreëerd door de begeleiding van de cultuurdienst, cultuurraad en de ondersteuning door het Geelse Stadsbestuur. Daarnaast kan de vereniging rekenen op de bekwame begeleiding van VLAMO.
Het Fanfareorkest Nooit Gedacht bestaat 101 jaar in 2016. Deze muziekgroep is niet weg te denken in het culturele leven van Ten Aard als een van de oudste verenigingen van de parochie, over cultureel erfgoed gesproken...!  Ze is gekend om haar sterke jeugdwerking. Dit zal je merken als je ziet hoe die jonge groep een enthousiast optreden aanbiedt. De dirigent weet door zijn aanpak ieder op zijn hoogst mogelijke niveau te tillen.

Disclaimer-Copyright@fanfarenooitgedacht